HTML

Korai magömlés leküzdése tippek

Friss topikok

Címkék

Blogajánló

Szaltós esések, bakik lassításokkal snowboarddal

2015.02.10. 21:12 MBS9

Szólj hozzá!

Pénz, több forrásból, Neked is!

2014.11.17. 14:08 MBS9

Pénz nem elég, szabadidő kevés?

Mai Magyar átlag mégsem keres plusz jövedelem forrást.

Megéri változni!

Pénz, több forrásból Neked is!

A pénzkereseti lehetőségek olyanok, mint a hegycsúcsok melyeket köd borít.

Ott vannak, de mégsem mindig látni őket!

Segítünk meglátni! http://megeri.8x.hu/

Szólj hozzá!

Plusz, passzív jövedelem tippünk 2014

2014.11.04. 13:09 MBS9

PASSZÍV JÖVEDELEM IS, VALÓBAN EGYSZERŰEN!
Legyél egy vállalat térhódításának részese és pénztárcádnak megfelelő befektetéssel 0 aktivitással is részesedhetsz a cég teljes forgalmából.
Egyszeri korlátozott összegű befizetés után havonta részesedést kapsz.
Múlt havi példa (mivel a cég globális forgalma nő a szavazatok értéke is nő, de ugyan annyiért kapod):
1 szavazat szeptemberben 3.74 € volt, kb. 1100Ft ez növekszik.
50€ = 1 szavazat 100 bids érme
250€ = 5 szavazat 400 bids érme
700€ = 20 szavazat 1500 bids érme
Tehát 700€=220.000 Ft befizetése után 20 szavazatot kapsz, ami kb. havi 22.000 Ft fizet és 1500 bids érme, amit elajándékozhatsz, vagy elhasználhatsz központi oldalunkon, AMIBŐL SZINTÉN PÉNZT KERESEL és így tovább az 50-nel és a 250-el. http://megeri.8x.hu/

Szólj hozzá!

Címkék: tippek leküzdése

Korai magömlés ellen belülről

2014.04.23. 18:56 MBS9

Tudja-e, hogy… 

… a magyar férfiak 68, a nők 76 év átlagos életkorra számíthatnak, ami 10 évvel kevesebb, mint az uniós átlag? és, hogy mi a megoldás? KLIKK IDE!

… az Egészségügyi Világszervezet adatai szerint a világon Magyarországon növekedett legnagyobb mértékben a daganatos megbetegedések miatti halálozás aránya a XX. század második felében?

… a rák 30-60 %-ban a táplálkozási szokásokra vezethető vissza?

… a lakosság gyógyszerkiadása 31-szeresére nőtt az elmúlt

10 évben?

… 2003-hoz képest, az emberek 43,6%-al többet költöttek gyógyszerekre.

… hazánkban évente több mint 7 ezer ember hal meg a gyógyszerek okozta mellékhatások következtében?

… negyedik helyet foglalja el a vezető halálokok listáján a gyógyszerek mellékhatásai által okozott elhalálozás.

… a gyógyszergyártás a legnagyobb és a számok tanúsága szerint, a legnagyobb haszonnal járó üzlet a Föld nevű bolygón. (a magyar gyógyszergyárak bevétele 2006-ban 600 milliárd forint, ebből az adó 370 milliárd)

… 1966 és 1990 között például a tej és a káposzta elveszítette vitamintartalmának 95 (!) százalékát?

… a Szent Györgyi Albert Nobel-díjas tudós által ajánlott napi minimum 1 000 mg C-vitaminhoz ma már naponta 2,5 kg citromot vagy paradicsomot kellene megennünk?  (eper 2.5 kg, meggy 10 kg, cseresznye 12.5 kg, alma 20 kg, paprika 1.5 kg)

… jelenleg hazánkban 1 300 településen nem megfelelő az ivóvíz minősége?

… a lakosság 47 %-a él levegőszennyezettséggel terhelt területen?

… a rák, a szívinfarktus és az agyvérzés, a három leggyakoribb

„természetes” halálozási ok, a stressz és az egészségtelen életmód következménye?

… a palackozott vizek a műanyag palackból való kimosódás miatt egészségre ártalmas anyagokat tartalmaznak?

… a kutatások kimutatták, hogy a teflonedények belső felületén már 20 másodperces hevítés után toxikus gázok, karcinogének (rákkeltő anyagok), és egyéb szennyező anyagok szabadulnak fel?

… ma az emberek 20 százalékkal alszanak kevesebbet, mint száz évvel ezelőtt. Az alváshiány különböző egészségügyi problémákhoz, többek között elhízáshoz és cukorbetegséghez vezethet?

… a krónikus betegségek előfordulása 30-40 százalékkal lenne csökkenthető, ha az emberek naponta legalább 30 percet gyalogolnának?

… az emberek ma több időt töltenek zárt terekben, mint a szabad levegőn, és a beltéri levegőben a szennyező anyagok aránya minimum kétszerese, de akár százszorosa is lehet a kültéri levegőének?

...az emberek nagy %-a hozzá van szokva a hatóanyag nélküli, gyakran szintetikusmérgezőtermékekhez és azokhoz viszonyítják a természetes alapú, koncentrált minőségileg kifejlesztett dehatékony termékek árát is?

… a gyógynövények, az úgynevezett fitoterápiás és az azokat alkalmazó gyógymódok mindenütt a népszerűségi listák elején vannak, és a legfontosabb gyógynövények éves eladási adatai gyakran kétszámjegyűek? és, hogy mi a megoldás? KLIKK IDE!

(Prof. Dr. Szendrei Kálmán)

Szólj hozzá!

Korai magömlés leküzdése tippek

2013.07.23. 13:34 MBS9


Az InnerChi az USA-ban napokon belül, Európában heteken belül kapható.

InnerChi, a kiegyensúlyozott hormonháztartás hölgyeknek és uraknak. 

InnerChi, a készítmény, amelyre milliók várnak!

MENEDÉKHELY: TUDÁSESŐ

Célunk tájékoztatni, felvilágosítani a gép/tv elé szögezett, embereket…

Sportunkról és természetes, méregmentes tudományos ismeretekről, megoldásokról.

Csatlakozz Facebook-on Tudáseső oldalunkhoz!


Keresd a tudást, oszd meg a tudást és ha már Facebook Like-old a tudást!


„Azért választottam a mountainboardozást, mert ki akartam szakadni a város zajából a természetbe.” – Német Attila, Ajka, többszörös magyar freestyle bajnok

A „sportunk” pozitív mellékhatásai: 
- jobb alak, izmos fenék és combok 
(tapasztalat: 2 hét -5 kg 2 naponta 1 óra „edzéssel”)
- javítja az állóképességet és a kitartást

Videóink, képeink a Tudáseső oldalunkon!

Ha kérdésed van, segítünk, keress minket bátran Facebook-on: 

Németh Attila 2 arany és 3 ezüstérem (város: Ajka)
Szalai Ákos 1 bronzérem (város: Ajka)

 

Szólj hozzá!

Címkék: tippek magömlés leküzdése Korai

Helyreállítjuk

2013.05.24. 01:42 MBS9

A FORRADALOM

Telomere 3 arc.png

A 21. század az anti-aging tudomány új korszakát harangozza be és kortól függetlenül fantasztikus lehetőségek nyílnak az ember és egészsége számára. A legújabb tudományos eredmények felfedték a telomerek szerepét a hosszú és mindenekelőtt egészséges élet biztosításában. Eddig képesek voltunk a megfelelő tápanyagokkal az öregedési folyamatot rendkívüli módon lassítani, mostantól azonban még vissza is tudjuk fordítani! (nem újra kisbabák leszünk, hanem a szerveink biológiailag fiatalodnak meg)

A telomerek, mint fontos kiindulási pont az igazi anti-aging számára

A telomer a kromoszóma végén ismétlődő DNS-szekvencia. A sejt osztódásakor a telomer minden alkalommal veszít valamennyit a hosszából. Végül a telomer elhasználódik, és a sejt  már nem képes többé osztódni és megfiatalodni. Ezt követően a sejt állapota mind rosszabbá válik, a megbetegedés kockázata megnő, míg végül a sejt elhal. A különböző terhelő tényezők fokozzák a telomerek rövidülési tempóját, ami felgyorsítja a biológiai öregedés ütemét. Sok öregedéssel összefüggő panaszt a rövid telomerekkel hoznak összefüggésbe. Az újabb ismeretek ezen túlmutatnak, miszerint a telomereknek nem csupán a hossza, hanem a minősége is fontos.

Az öregedési folyamat pozitív befolyásolási módja a lassító hatása. A telomerekkel összefüggésben ez annyit jelent, hogy késlelteti a rövidülésüket és támogatja javító funkciójukat, ezáltal a telomerek minősége javul, és hosszabb ideig sértetlenek maradnak. Emellett a helyes – az antioxidánsok lehető legszélesebb körét felölelő – táplálkozás is fontos szerepet játszik. 

Ön ma már abban a helyzetben van, hogy a telomereit újra meghosszabbíthatja minőségük egyidejű javítása mellett, ezáltal biológiai óráját ténylegesen visszafordíthatja. A legújabb tudományos kutatások rámutattak, hogy ez valóban lehetséges. A jövő mondhatja meg, hogy a telomerek sikeres meghosszabbítása az irodalomból ismert „fiatalító forrást“ jelenti-e az emberiség számára. 

A telomerek alapvető táplálása

Néhány tanulmány már rámutat, mely speciális tápanyagok támogatják a telomerek egészségét. 

Válaszoljon pár egyszerű kérdésre és megkeressük az Önnek megfelelőket:

KLIKK>>Engem ez érdekel!

 Telomerek.png

Már tudjuk, hogy a rövid telomerek jellemzően a rossz DNS-szerkezet és a csekély fiatalítási képesség velejárói. Ezzel szorosan összefügg a rák és a szívbetegségek magasabb kockázata.

 

Egy érdekes tanulmány 662 embert követett végig gyermekkorától 38 éves koráig a HDL-értékük (a „jó“ koleszterin) mérésével. Akik a legmagasabb HDL-szinttel rendelkeztek, azok telomerei is a leghosszabbak voltak. A kutatók úgy hiszik, hogy ez a csekélyebb mértékű, szabadgyökök okozta kumulatív gyulladási károkra vezethető vissza.

 

Ez a tanulmány megmutatta, hogy egy alacsonyabb HDL-szint nemcsak hogy bizonyos betegségeket von maga után, hanem a telomerektől is áldozatot követel, mellyel akadályozza a DNS-védőfunkciót és ez által további degeneratív folyamatokat vált ki. Természetesen minden krónikus egészségügyi probléma gyulladásokkal és a szabadgyökök okozta károsodásokkal jár. A különböző kórképek összefüggésbe hozhatók a rövidebb telomerekkel is, mint ahogy az a COPD (krónikus obstruktív légúti betegség, tartósan beszűkült hörgőkkel) esetében igazolást nyert.

 

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: tippek magömlés leküzdése Korai

A korai magömlés két típusa

2012.10.05. 13:13 MBS9

A korai magömlés két típusának, a mindig meglévőnek és a később kialakulónak különböző okai vannak. Ha megtaláljuk az okokat, a problémát könnyebb kezelni.

Okok és gyógymódok

A korai magömlés eléggé képlékenyen értelmezhető fogalom, mert viszonylagos. Hiszen egy percek alatt bekövetkező magömlés sem okoz semmilyen fennakadást a kapcsolatban, ha a partnernek ez idő alatt orgazmusa volt, ám egy hosszú idő után bekövetkező ejakuláció is lehet az adott partnernek korai, ha orgazmusa csak később következik be.

A korai magömlés legsúlyosabb formája az ejakulatio ante portas (magömlés a kapu előtt), amikor a hüvelybe történő behatolás előtt következik be a magömlés.

A korai magömlést, amikor az ejakuláció néhány másodpercen, néhány percen belül bekövetkezik, általában két csoportra, a mindig meglévőre és a később kialakulóra osztjuk.

A folyamat megértéséhez tudni kell, hogy a magömlés a makknak (hímvessző feje) a mechanikus ingerlésére következik be. Ez akár a merevedés hiányában vagy részleges merevedés esetén is bekövetkezhet, fokozott ingerületi állapot hatására.

Az utólag kialakult korai magömlés sokszor a kezdődő merevedési zavarhoz társul.

Ilyenkor a páciens a gyengülő merevedést fokozott koncentrációval próbálja fenntartani, illetve erősíteni, és e felfokozott ingerületi állapot hatására következik be hamarabb a magömlés. Okai lehetnek:

  • Pszichés okok

  • Beidegzési zavar (fokozott idegállapot)

  • Gyulladások (prosztata-, ondóhólyag-gyulladás)

Kezelés: 

Ha gyulladásos tünetekkel állunk szemben, akkor értelemszerűen azt kell kezelni, és ezek elmúltával a magömlés ideje is normalizálódik.

Ha a fent említett módon kezdődő potenciazavar okozza, akkor a potenciazavart kell kezelni.

Ez manapság tökéletesen megoldható.

Nehezebb a helyzet a "mindig is volt" korai magömléssel, mert ebben az esetben az idegrendszer erre van beállítva.

Azonban ilyenkor is több lehetőség adódik.

Az egyik az ingerület csökkentése. Ez történhet óvszerrel is, mivel az csökkenti a makkot ért ingerek intenzitását, valamint történhet érzéstelenítő krémek, illetve sprayk használatával.

A közösülés előtt érzéstelenített makk nem továbbítja a fizikai ingereket, ezért a válasz (magömlés) sem érkezik meg, csak később, a hatás elmúltával.

Továbbá vannak kevés mellékhatással bíró szorongásoldó gyógyszerek, melyeket enyhe depresszióban használnak hangulatjavítónak. Ezeknek ismert mellékhatása a magömlés idejének kitolódása.

A magömlések idejének kitolására, illetve a merevedés további fenntartására igen jól beváltak a potenciazavar kezelésére használt eljárások, injekciós barlangostest-kezelések, illetve a közismert kék tabletta.

Dr. Török Alexander, uro-szexológus

 

Szólj hozzá!

Címkék: tippek magömlés leküzdése Korai

Korai magömlés leküzdése tippek, okai

2012.09.11. 11:36 MBS9

A korai magömlésnek számos oka van, leggyakrabban a szexuális életben való jártatlanság, az orgazmus feletti kontroll képességének hiánya illetve egyéb pszichológiai okok állnak a háttérben.

A korai magömlés számos oka közül az egyik leggyakoribb ok a tapasztalatlanság, a szexuális életben való járatlanság, az orgazmus feletti kontroll gyakorlatlansága. Emellett a szexuális szituáció gyakran rendkívül nagy izgalommal jár, amely sok esetben lehetetlenné teszi az orgazmus kontrollját, és így korai magömlés történik, azaz az orgazmus a férfi akarata ellenére, kontrollálhatatlanul hamar bekövetkezik.

Az orgazmus feletti kontroll hiánya, szexuális tapasztalatlanság, a szeretkezés rendkívüli izgalma

A szexuális élet elején járó férfiak igen gyakran számolnak be korai magömlésről, amely esetben az említett két ok összekapcsolódik, hiszen egyrészt a személy még nem rendelkezik az orgazmus feletti kontroll képességével, másrészt a szexuális járatlanság miatt pedig az első néhány szexuális helyzet rendkívüli izgalommal jár, így igen gyakran előfordul az ilyen helyzetekben a korai magömlés.

Természetesen a szexuális helyzet túlzott izgalma nem csak a szexuális élet megkezdésekor történhet meg, hanem bármikor az élet során amikor a személy egy új partnerrel először szeretkezik, ezért ilyenkor előfordulhat szintén korai magömlés. Így olyan személyeknél is előfordulhat korai magömlés, akik azelőtt nem tapasztaltak ilyet. Illetve olyan személyeknél is előfordul korai magömlés, akik egyébként képesek kontrollálni az orgazmusuk idejét, de az új partner olyan intenzív szexuális ingert jelent számukra, hogy az első néhány alkalommal nem képes az orgazmus kontrolljára, így ezekben az esetekben is korai magömlésről beszélhetünk.

A korai magömlés hátterében a szexuális tapasztalatlanságon és a helyzet rendkívüli izgalmán felül még számos egyéb ok állhat.

A korai magömlés okai, pszichológiai tényezők, stressz

A korai magömlés hátterében lehet a stressz is, amely ideiglenesen vagy tartósan megnehezíti az orgazmus kontrollját, melynek következtében az orgazmus a férfi akarata ellenére bekövetkezik.

A stresszt, amely korai magömléshez vezet, többféle ok is kiválthatja. Az általános stresszhelyzeteken felül a kapcsolati stressz szintén lényeges lehet, amelynek az oka a párkapcsolat zavara vagy bármilyen a párkapcsolattal összefüggő stressz helyzet.

A korai magömlésnek oka lehet a férfiszerep téves értelmezése is, amely során a férfi félreértelmezi a párkapcsolatban és a szexuális életben rá háruló feladatokat, szerepeket.

Mindezek mellett a korai magömlésnek lehetnek pszichológiai okai is, amely a személlyel, a párkapcsolattal vagy egyéb tényezővel áll összefüggésben.

Korai magömlés okai és a szeretkezés

Igen gyakran a korai magömlés hátterében a szeretkezés technikailag nem megfelelő kivitelezése áll, amely nehezíti vagy lehetetlenné teszi a férfi orgazmusának hosszabb vagy rövidebb ideig tartó kontrollját, és így korai orgazmushoz, korai ejakulációhoz vezet.

Korai magömlés és a pénisz ingerküszöbe

Annak, hogy a pénisznek mennyi ingerlésre van szüksége ahhoz, hogy eljusson az orgazmusig, sok összetevője van. Így fontos, hogy mennyi idővel korábban történt az előző orgazmus. Minél régebben volt utoljára orgazmusa a férfinak, annál érzékenyebb a pénisz az ingerlésre és ennek következtében annál hamarabb és kevesebb ingerlés hatására következik be az orgazmus, illetve annál nehezebb az ejakuláció késleltetése. Hasonlóképpen fontos az, hogy az orgazmus milyen gyakorisággal következik be, minél gyakrabban jut el valaki az ejakulációig, annál hosszabb idejű ingerlés szükséges a következő orgazmus eléréséhez, és így annál könnyebb kontrollálni az orgazmus bekövetkeztét.

Korai magömlés testi, biológiai, hormonális okai

Számos kutatás igazolta azt, hogy a korai magömlés hátterében sohasem áll testi ok, biológiai ok vagy hormonális ok! A korai magömlés hátterében mindig a szexuális tapasztalatlanság, az orgazmus feletti kontroll hiánya vagy egyéb pszichológiai ok áll.

Ennek következtében fontos hangsúlyozni, hogy a korai magömlést éppen ezért nem lehet gyógyszeresen kezelni, hiszen az ok nem a testi működésben keresendő. (Kivételt jelentenek a nemi szervek gyulladásai. Erről részletesebben leírás a korai magömlés gyógyszeres kezelése menüpontban.)

Korai magömlés kezelése különféle készítményekkel

Az előzőekből következik, hogy kimondottan a korai magömlésre kapható gyógyszerek mindegyike olyan csodaszer, amelynek semmilyen igazolt hatása nincs a korai magömlésre! Tehát korai magömlés gyógyítása céljából semmilyen gyógyszer, gyógyhatású készítmény vagy táplálékkiegészítő vásárlása, használata nem javasolt, mert a tapasztalatok azt mutatják, hogy semmilyen említett megvásárolható készítmény nincs hatással a korai magömlésre. Ennek ellenére ezek a készítmények általában igen drágák.

Korai magömlés gyógyszeres kezelése

Néhány pszichiátriai gyógyszernek valóban van olyan mellékhatása, amely az orgazmushoz vezető időt növeli, és így valóban hat a korai magömlésre is, ám ez esetben fontos látni azt, hogy ezek olyan pszichiátriai gyógyszerek, amelyeknek egyéb hatásuk is van, és az orgazmushoz vezető ok csupán mellékhatás. Tehát a korai magömlés gyógyszeres kezelése során számolni kell még a hatóanyag fő hatásával és egyéb mellékhatásaival is.

Ezért nem javasolt ilyen gyógyszereket a mellékhatásuk miatt a korai magömlés problémájára alkalmazni, a korai magömlés gyógyszeres kezelése helyett az orgazmus feletti kontroll megtanulásával, gyakorlással vagy szexuálpszichológus segítségével az esetek többségében tartós javulás érhető el.

Korai magömlés kezelése, gyógymódja, megszüntetése

A korai magömlés gyógyszeres kezelése helyett a korai magömlés gyógymódja tehát az orgazmus feletti kontroll megtanulása, a gyakorlás, illetve szexuálpszichológus igénybevétele.

Szólj hozzá!

Címkék: tippek magömlés leküzdése Korai